اندیشکده چمران، رزمگاه حادثه است و هنرستان عشقبازی درویشگونههای علیوارش، در کوهها و دشتها و بیابانها، از دانشگاه تهران تا بلندیهای کالیفرنیا، از صحرای سینا تا صور و از کوههای پاوه تا دشت دهلاویه که خونینگاه رقص مستانه شهادت وی است، او را میببینند. چمران، دکترای فیزیک پلاسما گداخت هستهای دارد و در میان دانشمندان نخستین ماهواره پرتابی ایالات متحده …
توضیحات بیشتر »پرونده
شریعتی! پرچمی از پرچم های انقلاب
آن چه بنده در کتابهای دکتر شریعتی دیدم، دیدگاههای متفاوتی بود از جریانهای فکری متفاوتی که دکتر در برهههای زمانی مختلف با آنها در ارتباط بود. وی از هر جریان دیدگاهی را پسندیده و دیدگاه خود را بیان میکرد. تا کنون از شریعتی بسیار گفته شده است. از ضعفها و قوتها. از خوبیها و بدیهایش. دیدگاههای متفاوتی در مورد شریعتی …
توضیحات بیشتر »شماره ۴۹۵ نشریه شهرسبز منتشر شد
۴۹۵دریافت
توضیحات بیشتر »سلام من را به مردم کازرون برسانید!
به مناسبت سالگرد شهادت دومین شهید محراب/ گفتگویی خواندنی با یکی از کازرونیهایی که شهید آیت الله مدنی را ملاقات کرد و از خاطرات آن دوران می گوید…. آیت الله سید میر اسدالله مدنی دهخوارقانی (۱۲۹۳ در آذرشهر-۲۱ شهریور ۱۳۶۰ در تبریز)، نماینده مردم آذربایجان در دورهٔ اول مجلس خبرگان و امام جمعهٔ تبریز بود که حین اقامهٔ نمازجمعه، مورد …
توضیحات بیشتر »زندگی نامه شهید حجت الاسلام شیخ محمد خرسند
شهید حجت الاسلام شیخ محمد خرسند، سال ۱۳۴۶ در کازرون متولد شد. پدرش از بازاریان مؤمن و معتمد کازرون بود و در سال های منتهی به انقلاب، به عنوان یکی از حامیان انقلاب اسلامی، کمک های وافری می کرد. محمد نیز به همراه پدر علی رغم سن کمی داشت در راهپیمایی هایی که برگزار می شد حضور می یافت.در سال …
توضیحات بیشتر »برگزاری نخستین یادواره آیتالله «ایمانی» در شیراز
نخستین همایش سالانه به مناسبت یادواره آیتالله «اسدالله ایمانی» امام جمعه سابق شیراز به همت نهاد نماینده مقام معظم رهبری در فارس برگزار میشود. طلبه انقلابی، طلبه منتظر، حوزه انقلابی و حوزه منتظر ۴ موضوعی است که در این همایش دنبال میشود و علاقهمندان برای ارسال آثار تا ۲۹ فروردین ۹۸ مهلت دارند. این همایش ۵ اردیبهشت سال آینده برگزار …
توضیحات بیشتر »ناصر شعر انقلاب
حسام آبنوس: نامهای ناآشنا در هنر این سرزمین کم نیستند، بهتر است بگوییم گمنام در زمین و مشهور در آسمان. نامهایی که صاحبان آنها نخواستند و اهل زمین هم دست به دست هم دادند تا این نامها گمنام بمانند و کسی آنها را نشناسد. نصرالله مردانی یکی از آن کسانی است که در میان اهل زمین مشهور نیست ولی ملکوتیان …
توضیحات بیشتر »جوانان و «هویتهای سرگردان» در جامعه
به گزارش سمیه رعیتی؛ یکی از مسائلی که در سالیان اخیر نگرانیهای زیادی در میان جامعهشناسان به وجود آورده، مسئله «هویت» در جامعه ایرانی بوده است. برخی از محققان از «چندگانگی هویتی»، برخی دیگر از «تنوع هویتی» و عدهای نیز از «تعارض یا خلأ هویتی» در جامعه ایرانی صحبت میکنند. جامعه ایرانی در یک دهه اخیر با بحرانهای اجتماعی زیادی …
توضیحات بیشتر »از نقشْ برجَسته ی « وٰالِریَنِ » تنگِ چُوْگُونْ تا دریس ، و « مسجدِ » چهل ستون ، لزوم بازشناساییِ آثارِ تمدنیِ دشتِ کازرون
تاریخ و تمدنِ هر سرزمین ، قطعا بخشی از ماهیت و هُویتِ « حال » و « آینده » و به نوعی تشکیل دهنده ی « سلول » های پیکره و چارچوب شخصیتیِ ساکنانِ آن دِیاران بوده و همواره ، همچون « خون » در تار و پودِ « زمین » و « زمانِ » چنین مناطقی در جریان است …
توضیحات بیشتر »مرحوم طباطبایی، نماینده کازرون، افشاکننده کاپیتالاسیون
به گزارش محمدمهدی اسدزاده/ خبرنگار شهرسبز؛ حق کاپیتولاسیون در ایران، اولین بار در معاهده ترکمنچای در سال ۱۲۰۳ ه ش در زمان فتحعلی شاه قاجار به روسیه داده شد که آسیب های فراوانی در طول یک قرن به ایران وارد کرد. حق کاپیتولاسیون در ایران کم کم از انحصار دولت روسیه خارج شد و بسیاری از دولتهای دیگر نیز با …
توضیحات بیشتر »